Contact

Neem contact met ons op bij vragen over de webshop, voorraad, artikelen, status of coaching of kom langs in onze winkel.

 

Survival Materialen en sport-balance.nl
Den Dam 2
7084 AT Breedenbroek
info@survivalmaterialen.nl
0315-617364

Bedrijfsgegevens:

NL60RABO0310400430 ten name van Sport-balance en survivalmaterialen
BIC RABONL2U
Kvk 58812164
BTW 853193174B01

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Di: 10.00-18.00 uur
Wo: op afspraak
Do: 10.00-18.00 uur
Vrij: 10.00-18.00 uur
Za: 9.00-16.00 uur 

Herbert Rougoor

06 54 92 43 23 

herbert@survivalmaterialen.nl

 

Ruilen en retourneren

Is het bestelde artikel niet naar wens, of niet de juiste maat? Neem dan contact op met ons voor advies.

Wilt u de bestelling retourneren/ruilen?

Binnen de retourperiode van 14 dagen kunt u het artikel, in volledige nieuwstaat en met originele toebehoren, retourneren naar het postadres van survivalmaterialen.nl. De kosten hiervan worden niet door ons vergoed.

Wanneer u artikelen wilt retourneren/ruilen, kunt u een e-mail sturen naar bianca@survivalmaterialen.nl Vermeld uw ordernummer en rekeningnummer + tenaamstelling in uw e-mail voor een snelle afhandeling. Geef in uw bericht aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren.

Wij horen graag waarom de spullen niet naar wens zijn, zodat we onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

U kunt het pakket versturen naar:

Survivalmaterialen.nl

Den Dam 2

7084 AT, BREEDENBROEK

ovv naam en ordernummer

Survivalmaterialen.nl zal nastreven de gehele aankoopsom binnen 2-5 werkdagen na ontvangst aan u terugstorten.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Sport-Balance.nl heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.

Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

survival_materialen_contact