Over ons

Wij (Herbert en Bianca Rougoor) hebben een grote passie voor de survivalsport.  Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van survival opgebouwd, door deel te nemen aan survivalruns, het organiseren van runs, het bouwen van hindernissen en het begeleiden van atleten.

Dit stelt ons in staat om een goed en gedegen advies te geven en weten wij welke materialen je het best kunt gebruiken, zowel op het gebied van hindernissen als de benodigde kleding.

Naast kleding en schoenen die zeer geschikt zijn voor de survivalsport voorzien we ook in de behoefte aan schoenen en kleding voor andere sporten als mudruns, obstakelruns, trailrunning en adventure racing. Maar ook voor Fitniss, krachttraining en Crossfit hebben wij kleding en schoeisel in ons assortiment ( www.sport-balance.nl)  Vertel ons je doelen en wij helpen met advies over schoeisel en kleding die het beste daarbij past.

Wij doen zelf al jaren mee aan wedstrijden en weten hoe belangrijk goede schoenen daarbij zijn. Ook hebben wij superfijne tights van Fusion met goede pasvorm, handige zakjes die sterk zijn en geen ritsjes bevatten. Ideaal voor survival dus.

survival_materialen_over_ons_20120925